Allerzielenconcert Taborkerk

01/11/2019

Datum/Tijd
Date(s) - 01/11/2019
20:00 - 22:00

Locatie
Taborkerk


Het thema van het Allerzielenconcert op 1 november 2019 is loslaten, vasthouden en verder gaan. Evenals voorgaande jaren hebben een aantal partijen de koppen bij elkaar gestoken om een sfeervol Allerzielenconcert te organiseren. Het Allerzielenconcert in de Taborkerk kan zich al jaren in een goede belangstelling verheugen omdat het ruimte geeft aan iedereen, ongeacht achtergrond of geloof, om stil te staan bij de mensen van voorbij. Door middel van zang, poëzie, muziek en het aansteken van kaarsen is er gelegenheid om gevoelens van rouw en verlies een plaats te geven en een overleden dierbare te gedenken.

Mensen van alle gezindten vinden elkaar hier om in een troostrijke omgeving de gedachten naar de overledenen te kunnen laten gaan. Rituelen als deze zijn  belangrijk voor de nabestaanden om inderdaad verder te kunnen gaan.  Het Allerzielenconcert is een initiatief van Dichterskring Waterland, Humanistisch Verbond, Protestantse Gemeente, Stedelijk Orkest Purmerend, Cantamo, Zorgcirkel, Associatie Uitvaartverzorging en Gaia Uitvaartbegeleiding.

Als u dit aanspreekt om op deze manier een overleden familielid, vriend of partner nogmaals te gedenken – of om gewoon even stil te staan bij zijn of haar overlijden – dan kunt u zich aanmelden via allerzielenconcertpurmerend@gmail.com of op nummer 06-12849825. Inspreken kan, vermeld uw naam en telefoonnummer en u wordt teruggebeld. Bij aanmelding kunt u de naam van de overledene doorgeven, die dan op een passende manier zal worden herdacht.

Een bijzondere avond op vrijdag 1 november in de Taborkerk, Maasstraat 2, aanvang 20.00 uur, toegang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner