AquaDisco Kerst

15/12/2017

Datum/Tijd
Date(s) - 15/12/2017
18:30 - 21:00

Locatie
Leeghwaterpark 1


voor meer informatie: steve.leijting@gmail.com

Vrijdagavond 15 december is het populaire dansfeest AquaDisco! in het Spurd-Leeghwaterbad in winterse kerstsfeer. Daarom staat op de speelweide de grootste kerstboom van Purmerend te stralen. De kerstman en zijn team maken er inclusief kerstmuziek, een extra leuke laatste AquaDisco! van.

Kinderen tot en met veertien jaar kunnen tijdens de AquaDisco! niet alleen dansen op hitmuziek, maar ook op kerstmuziek. Er is een spectaculaire opblaasglijbaan en er staat een springkussen bij het recreatiebad. Een kerstfeest met sneeuw en sneeuwbal gooien maakt de sfeer compleet.

Discogangers kunnen hun favoriete dans- en kerstmuziek aanvragen via info@spurd.nl, tijdens de voorverkoop aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco bij de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek te horen is.

De deuren van het Leeghwaterbad gaan vrijdag 15 december open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De toegangsprijs is € 5,20 en toegangskaarten zijn vanaf zondag 10 december in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in en bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Het eerste zwemdansfeest in in 2018 is vrijdagavond 19 januari.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *