Argentijns tangodansen Heel Europa

01/09/2017

Datum/Tijd
Date(s) - 01/09/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Buurtpunt "Heel Europa"


Ben je toe aan iets anders, iets met passie, non-verbaal, communicatief en expressief? De Argentijnse tango wordt over de gehele wereld gedanst in salons. Tango Cuerno hanteert de dansstijl die in de salons van Buenos Aires het meest voorkomt, namelijk de gesloten houding. De nadruk in de lessen legt op de bruikbaarheid van de technieken in de salon en op de essentie van wat tango tango maakt: connectie, aangeven-volgen, muzikaliteit en creativiteit.

Vanaf september wordt er gestart met danslessen aan/voor paren en singles, voor zowel beginners al gevorderden. Schrijf als single gerust in, mocht er een partner beschikbaar zijn, dan kunt u meedoen. Danservaring is niet vereist om de Argentijnse tango te leren. Op de vrijdagavonden zijn er vanaf 20.00 uur tangolessen te volgen, behalve de 2e vrijdag van de maand, dan is er vrij tangodansen in Tangosalon Purmersteijn in Heel Europa.

Proefles
Gratis proefles tangodansen op vrijdag 1 september vanaf 20.00 uur. Uw docenten zijn Joke en Ben van Tartwijk (www.tangoCuerno.nl)
Plaats: ‘Heel Europa’ Genuahaven 52, Grote Clupzaal.
1448 KK Purmerend / www.heeleuropa.com,
U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *