Bootcamp bij Columbuzz

15/05/2015

Datum/Tijd
Date(s) - 15/05/2015
16:00


bootcampEen aantal jongeren van Columbuzz gaf onlangs  bij de jongerenwerker  aan dat ze een bootcamptraining wilden organiseren voor de buurt. Vervolgens zijn ze samen op zoek gegaan naar de financiële middelen. Dankzij een positief advies van de wijkkerngroep Weidevenne wordt de bootcamp betaald uit het wijkbudget Weidevenne. Trainer Mike van Westrop van Rebornsports zal de komende tien weken ieder vrijdag vanaf 16.00 uur een uur lang bootcamptraining geven Bootcamp is op zich een zware training, waar conditie, kracht, souplesse en explosiviteit aan bod komen. Er wordt wel rekening gehouden met ieder zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dus jong en oud kan hier geheel gratis aan meedoen.

Op vrijdag 24 april opende Wijkmanager Edwin Färber samen met kerngroeplid Loes van Vlijmen de serie trainingen. Hij deed dit door het startsein te geven voor een touwtrekwedstrijd van meiden tegen  jongens. Dat sommige jongens aan de verkeerde kant stonden mocht de pret niet drukken.
Hierna ging de echte bootcamptraining van start, waarbij Clupmedewerkster Daniëlle Karstens een vuistslag kregen van een iets te enthousiaste deelneemster. Dat wordt een dikke lip en veel spierpijn …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *