Muziekfeest AquaDisco! in Leeghwaterbad

17/11/2017

Datum/Tijd
Date(s) - 17/11/2017
19:00 - 21:00

Locatie
Leeghwaterpark 1


voor meer informatie: steve.leijting@gmail.com

Vrijdagavond 17 november klinken vanaf zeven uur tijdens de AquaDisco! swingende kinderhits en hitparadenummers in het zwembad in Purmerend. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het recreatiebad is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Het dansfeest begint om 19.00 uur, jonge dansliefhebbers kunnen hits aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 17 november vragen aan de dj. De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur, het dansfeest duurt tot 21.00 uur.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zaterdag 11 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende en na 17 november laatste editie van dit jaar is 15 december de AquaDisco Kerst!.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *