Open Dag bij Roeivereniging De Where

13/04/2019

Datum/Tijd
Date(s) - 13/04/2019
11:00 - 14:00


Roeivereniging De Where zet haar deuren open. Op zaterdag 13 april is iedereen die een kijkje wil nemen bij deze vereniging van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur.

Wist u dat Purmerend prachtig roeiwater heeft? Al meer dan 60 jaar kunnen leden van PRV De Where met hun boten terecht op de Purmerringvaart. Er kan geroeid worden naar Edam en naar Ilpendam en de echte diehards kunnen de ringvaart helemaal rond roeien, dat is ongeveer 22 km.

Roeivereniging De Where heeft een prachtig clubgebouw aan de Wheredijk nr. 90.  Op de open dag kunt u de vloot bekijken: meer dan 50 boten liggen in het botenhuis. Daar zijn Wherry’s bij voor relaxte toertochten, maar ook snelle wedstrijdboten. En als u tijd en zin heeft kunt u ook samen met ervaren roeiers een stukje roeien op de Purmerringvaart. Mocht dat een stap te ver zijn dan kunt u plaats nemen op een van onze ergometers om ‘droog’ te roeien.

Roeien is een heerlijke buitensport voor jong en oud. Zomer en winter (als het niet vriest) gaan de boten naar buiten. Bij De Where roeien kinderen vanaf 10 jaar; ouderen roeien tot ver in de 80. De roeibeweging is gezond voor het hele lichaam en tot op hoge leeftijd te beoefenen.

Voor meer informatie: kijk op www.prvdewhere.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *