Schrijfcafé in Heel Europa

07/12/2015

Datum/Tijd
Date(s) - 07/12/2015
14:00 - 16:00

Locatie
Buurtpunt "Heel Europa"


schrijfcafé-4Schrijf of lees je graag? Wil je in een ontspannen sfeer samen met anderen aan de slag met sprankelende schrijfopdrachten? Kom dan eens naar Schrijfcafé Heel Europa. Het eerstvolgende Schrijfcafé is op maandag 7 december.

 Aan de hand van een thema krijg je schrijfopdrachten. De thema’s zijn divers en per keer anders bijvoorbeeld; inspiratie, geluksmomenten, familie, vrijheid. Het thema wordt ingeleid door een kort verhaal of gedicht. Door verschillende schrijfopdrachten en aanwijzingen word je begeleid in het schrijven van korte teksten over het onderwerp. Je doet dat op je eigen manier en in je eigen tempo, schrijfervaring is beslist niet nodig. Spelling en grammatica zijn niet van belang. Voorlezen mag maar hoeft niet. Elke schrijfcafé staat op zich, je hoeft niet elke keer mee te doen.

Het Schrijfcafé is iedere eerste maandag van de maand van 14.00 – 16.00 uur in het Grand Café Heel Europa, Genuahaven 50 en wordt begeleid door Aukje Reinders, coach en schrijfdocente. Meedoen kost 10 euro per keer, inclusief 1 consumptie (graag gepast geld meenemen).

Je kunt gewoon binnenlopen en meedoen maar aanmelden mag ook via info@aukjereinders.nl of 06-22715835.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *