Zaalvoetbal Life Goals WinterFestival

24/11/2018

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2018
11:00 - 16:00

Locatie
De Vaart


Zaterdag 24 november 2018 spelen teams uit het hele land zaalvoetbal in Purmerend. Het is het eerste WinterFestival van Life Goals Nederland. Zeventien teams doen mee, waarvan vier uit Purmerend en voorts zijn er teams uit Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Enschede, Leiden, Maastricht, Utrecht en Venlo. Wethouder Mario Hegger verricht de aftrap.
Life Goals is een programma om mensen die al lange tijd niet sporten weer aan het bewegen te krijgen. Daardoor ontmoeten ze anderen en krijgen ze weer zelfvertrouwen en kansen voor de toekomst. Volgens Spurd en Life Goals Purmerend is sporten in voor iedereen.

De wedstrijden zijn in sporthal De Vaart in de Purmer-Zuid, Koggenland 88. Het zaalvoetbaltoernooi is tussen 11.00 uur en 16.00 uur, de toegang is gratis.
Potentiële partners en sportverenigingen die zich in Purmerend willen verbinden aan het programma Life Goals kunnen tijdens het WinterFestival kennismaken met de inzet van de deelnemers en de sfeer. Ook is lokaal coördinator Life Goals Pauline Sepers in de zaal voor het beantwoorden van vragen en het maken van een afspraak voor een  kennismakingsgesprek.

Life Goals Purmerend is een samenwerking van Rugby Club Waterland, vv De Wherevogels, Algemeen Opvangcentrum Purmerend (AOP), Leviaan, Reakt en Spurd. Het landelijke programma Life Goals is in februari in Purmerend van start gegaan. Het Life Goals WinterFestival in Purmerend is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *