16.000 mensen met MS zoeken 16.000 collectanten

09/10/2011

Eén op de duizend mensen in Nederland krijgt de diagnose Multiple Sclerose, een niet te genezen ziekte van het centrale zenuwstelsel. De diagnose wordt vaak gesteld bij mensen tussen de 20 en 40 jaar, in een tijd dat je op het punt staat een studie te volgen of aan gezinsuitbreiding denkt.  Opeens is de toekomst niet meer zeker. Wat kun je wel blijven doen en wat niet meer? Niemand weet hoe MS zich ontwikkelt.

Het streven is om voor elke MS-patiënt, een collectant op straat te zien tijdens de MS collecteweek. 16.000 mensen met Multiple Sclerose verdienen net zoveel collectanten. De zoektocht naar 6.100 extra collectanten start nu! Doe mee! De collecteweek is van 21 t/m 26 november.

Het Nationaal MS Fonds zet zich in voor mensen met MS. Naast voorlichting en patiëntenondersteuning verricht zij onderzoek naar de ziekte en de problemen die mensen met MS ervaren. Het Fonds kan haar werk alleen doen dankzij giften. De huis aan huis collecte in november is de belangrijkste inkomstenbron. U kunt het Nationaal MS Fonds ook steunen door een gift over te maken naar giro 5057 te Maassluis.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl of bel met 010-5919839

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *