Aanpassen inrit Kanaalschans

16/10/2020

Bewoners en ondernemers rond de Kanaalschans zijn via een bewonersbrief op de hoogte gebracht van werkzaamheden aan de inrit Neckerdijk/Kanaalschans. De inritblokken zijn aan de hoge kant en daardoor schrapen regelmatig auto’s over de stenen. Voor  bewoners, fietsers, voetgangers en bezoekers van de terrassen is het vaak schrikken als bijvoorbeeld een uitlaat of trekhaak in aanraking komt met de stenen. Een deel van de bestrating is daardoor flink beschadigd. Om de problemen de wereld uit te helpen gaat de gemeente de zaak aanpakken.

De inritblokken worden enigszins gekanteld en de bestrating rondom de blokken wordt aangevuld. De werkzaamheden starten op maandag 19 oktober en worden uitgevoerd door aannemer Germieco B.V. en duren ongeveer een week. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. De aannemer voert de werkzaamheden in twee fases uit, waardoor een helft van de inrit in gebruik kan blijven. Zodoende blijft de Kanaalschans bereikbaar. Om alles goed te laten verlopen wordt een verkeersregelaar ingezet.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Paula de Groot, omgevingsmanager.  via omgevingsmanagement@purmerend.nl of bellen via (0299) 452 452.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner