Activiteiten voor alle bewoners in Zuidland

02/01/2013

Creatief liet zich zien tijdens de zomermarkt van het afgelopen jaar

Clup Welzijn helpt bewoners bij het realiseren van hun plannen omtrent het verbeteren van hun woon- of leefomstandigheden in de wijk. Een goed voorbeeld hiervan zijn de mozaïekbankjes bij Columbuzz en aan het Semerusplein. Ook in Zuidland, aan het Abel Tasmanplein vinden regelmatig activiteiten plaats die georganiseerd worden door vrijwilligers in samenwerking met Clup. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, u hoeft niet woonachtig te zijn in Zuidland zelf. Een prima gelegenheid om nieuwe vrienden te maken of om er gewoon even uit te zijn.

Maandag, Spelmiddag 14.00 – 16.00 uur

Tijdens deze spelmiddag kunt u met anderen Rummikub en Triominos spelen onder het genot van een kopje koffie of thee. Als u een idee heeft voor een ander spelletje kunt u dat aangeven.

Dinsdag, Seniorencafé 10.00 – 12.00 uur

Een keer in de maand wordt er bij elkaar gekomen om met elkaar over een bepaald onderwerp te spreken. Ook worden er sprekers uitgenodigd die een interessant onderwerp aan de orde stellen. Wilt u op de hoogte blijven van data en onderwerpen, geef dan uw gegevens door.

Dinsdag, Creatief 13.30 – 15.30 uur

Hier kunt u uw creatieve geest helemaal uitleven. U kunt hierbij denken aan kaarten maken, glas beschilderen, bloemschikken enz.

Donderdag, Koffieclub 10.00 – 11.30 uur

Hierbij wordt naast het koffiedrinken ook het spel sjoelen gespeeld. Er wordt in competitie gespeeld en het is een gezellige club.

Donderdag,  Klaverjassen 13.30 – 16.30 uur

Als u van klaverjassen houdt kunt u naar Zuidland komen. Iedere donderdag wordt er in een gezellige sfeer een competitie gespeeld.

Donderdag,  Recreatie  14.30 – 16.00 uur

Iedere donderdagmiddag wordt er iets georganiseerd zoals een film, een Bingo, of een muzikaal optreden. Iedere maand wordt er een overzicht gepubliceerd van wat er allemaal gaat plaatsvinden. Als u deze wilt ontvangen kunt u uw gegevens doorgeven.

Vrijdag, Gespreksgroep 10.00-12.00 uur

Gezamenlijk wordt er , onder het genot van een kopje koffie of thee, over een interessant of actueel thema gesproken.

Vrijdag, Super-uren 14.00 -16.00 uur

Een gezellige borrel-middag waarbij de sociale contacten centraal staan. Alle drankjes zijn tijdens deze uren € 0,85 en voor de liefhebbers zijn er spelletjes. U krijgt van ons een drankje en een hapje. Wilt u een extra drankje? Dan moet u die zelf contant afrekenen.

U kunt komen kennismaken! De eerste twee keer dat u komt is gratis. Daarna kunt u lid worden van de betreffende club en betaalt u een klein bedrag variërend van € 5,40 tot € 12,– per maand. Informatie hierover kunt u krijgen bij Frank Andriessen

Heeft u ook iets voor het programmaoverzicht, of wilt u zelf een activiteit organiseren overdag of in de avonduren? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Frank Andriessen van Clup Welzijn.

Telefoon: 0299 454408, 06-45087953 of e-mail: f.andriessen@clup.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *