Administratiekantoor CarMoo

25/09/2014

Sinds 01-01-2008 run ik mijn eigen administratiekantoor nadat ik lang voor een franchisenemer van de McDonald’s in Amsterdam Noord en Zaanstad heb gewerkt en via deze franchisenemer werd uitgehuurd aan een aantal (bevriende) ondernemers die voor 1 dag in de maand een boekhoudster zochten die hun boekhouding op orde kon brengen. Toen deze franchisenemer ermee stopte moest ook ik een besluit nemen en ben ik mijn eigen kantoor begonnen.

Mijn vriendin heeft de naam bedacht en ik ben er hartstikke trots op, CarMoo, de eerste 3 letters van mijn voornaam en de eerste 3 letters van mijn achternaam. Intussen prijkt mijn logo mede op de competitie-spelende badmintonners van UVO-Spirit (mijn badmintonclub in Amsterdam Noord) en op het voetbal-spelende team van FC Purmerend van mijn buurjongen.

Ik woon op de Ismailiastraat 29 en heb mijn kantoor op zolder, dus als mijn zoon naar school is kan ik aan het werk en evenzo als hij ligt te slapen zit ik vaak op zolder. Ik vind het leuk om administraties uit te pluizen en het tot een recht eind te verwerken en ja, ook ik zie tasjes en schoenendozen voorbij komen, maar dat maakt mijn werk leuk.

Administratiekantoor CarMooCaroline Moolenaar

Tel: 0299-426958

Mob: 06-11498134

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner