Alle kleintjes helpen

01/07/2015

ALLE KLEINTJES HELPEN staandMultiple Sclerose (MS), aan de buitenkant zie je vaak niets ,maar toch hebben 17.000 Nederlanders er dagelijks last van.

“Ze zien niets aan me, dus ben ik niet ziek.”
Een groot probleem voor veel mensen met Multiple Sclerose.
Waarom kan je soms prima lopen en maak je de andere dag gebruik van een scootmobiel?
Heb je de ene dag energie voor de dagelijkse dingen en de andere dag kan er bijna niks? Het is voor veel mensen niet te begrijpen. “Dat mensen zeggen dat je je aanstelt doet veel pijn”.

Van 23 t/m 28 november zetten vele partners, kinderen en familieleden zich in tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds. Zij erkennen en herkennen de symptomen zoals gezichtsverlies, uitval aan armen en benen en zetten zich in om MS een gezicht te geven. Ook heel veel mensen met MS doen mee met de collecteweek.
Degene die niet kunnen of willen collecteren hangen de vlag uit tijdens de collecteweek.

Echter, kunnen we ons gezicht nog lang niet bij alle huizen laten zien. We zoeken nog meer mensen die MS een gezicht willen geven. Heb je 2 uurtjes de tijd en wil je in jouw eigen buurt meer bekendheid geven aan MS? Meld je aan als collectant en help mee.
Kijk voor meer informatie op www.nationaalmsfonds.nl

Het Nationaal MS Fonds besteedt de collectegelden aan onderzoek (voor een beter leven nu én een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting.

Een donatie wordt bijzonder gewaardeerd: giro 5057 te Maassluis (NL92 INGB 0000 0050 57). Het Nationaal MS Fonds is 100 % afhankelijk van giften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *