Alleen sporten saai? Niet als je het samen doet!

12/04/2016

12670635_745571395580218_2327826015102278527_nRemco van der Kroon en Nikki de Graaf uit Weidevenne organiseren op zaterdag 23 april een sportdag waar u gratis aan kunt deelnemen. U kunt meedoen met een hardloopwedstrijd en een high intensity training (HIIT).

Remco zegt: “Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen. Mijn persoonlijke ervaring met hardlopen is, hoe einzelgänger de sport ook mag zijn, je doet het toch ook samen. Hoe competitief een wedstrijd ook is, je start en finisht samen. Kortom: het brengt mensen bij elkaar. Daarnaast heb ik geleerd dat er niet veel tijd nodig is om een goede en volledige training te volgen. Dus ook mensen met een volle agenda kunnen aan hun gezondheid werken. Met deze twee evenementen willen we dat duidelijk maken .”

Meedoen?

Het hardloopevenement ‘Waterland Sports Run’ start om 9.00 uur met de inschrijving in sportschool Waterland Sports (Nijlstraat 34). De wedstrijd start om 10.00 uur bij de Stokkenbrug en eindigt op de dijk aangrenzend aan de Stokkenbrug. De route is 5 kilometer. Er zijn slechts 150 startnummers beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. De HIIT training ‘Waterland Sports HITTE’ is een hoge intensiteit training van ongeveer 30 minuten en vindt om 10.00 uur plaats in de sportschool. Iedereen mag zich aanmelden en neem zoveel mogelijk supporters mee!

Aanmelden kan via een inschrijfformulier op de balie in de sportschool Waterland Sports (Nijlstraat 35) of via Facebook:
Waterland Sports Run
Waterland Sports HITTE

Spannende tijdparcours 1.2 (1)

Remco en Nikki organiseren dit evenement omdat ze beide bezig zijn met de opleiding Fitvak A. Dit is een opleiding tot fitnesstrainer. Ze doen een verkorte opleiding van ongeveer 3,5 maand. Om de opleiding te halen, moeten ze een theorie en praktijkexamen afleggen en een portfolio inleveren. Dit portfolio bestaat uit 5 opdrachten waaronder het organiseren van een evenement. Nikki: “We hebben op 21 mei ons praktijkexamen en dan weten we of we geslaagd zijn. Dus we zijn bezig met een leuke en spannende periode.”

In de eerstvolgende wijkkrant leest u een verslag van deze sportieve dag met onder andere interviews van de deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *