Allergedachtenisavond Kerkhof Overweersepolderdijk

20/10/2022

Op het historische en gerestaureerde kerkhof aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend vindt op zaterdagavond 29 oktober de jaarlijks terugkerende Allergedachtenisavond plaats. Een sfeervolle avond voor herinneringen. De toegang is vrij en de poort staat open van 18.00 tot 21.00 uur. Let op: Het tijdstip is vervroegd naar 18.00 uur. Het oude monumentale kerkhof is voor deze gelegenheid weer sfeervol aangekleed met lichtjes, fakkels en vuren. Mijmer in de beslotenheid van het duister over geleefd leven, deel hun namen en foto’s met elkaar.

U kunt een lichtje aansteken, een boodschap of wensen schrijven, een naam leggen of gewoon genieten van de aankleding. Iedereen is welkom om te gedenken en te herinneren.  Ditmaal is het thema ‘ ‘Liefde is oneindig’. Bij de Vlinderboom wordt gezongen door leden van het Noord-Hollands selectiekoor en bij binnenkomst bij de poort is muziek.

Voor meer informatie: www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl of bel 06  21233533.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *