Appartementen op Kop West in verhuur

13/03/2019

Vanaf volgende week staan de huurappartementen van Intermaris op Kop West op Woonmatch Waterland. Het gaat om 66 studio’s en twee- en driekamerappartementen, waarvan dertig bestemd zijn voor Purmerendse jongeren tot 26 jaar. De overige woningen zijn voor zowel starters als één- en tweepersoonshuishoudens. De oppervlakte van de woningen varieert van ongeveer 40 m² voor een studio, tot 60 m² tot 77 m² voor de twee- en drie kamerappartementen. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen en op elke verdieping komt een mix van appartementen.

Onder het gebouw is een halfverdiepte garage. De grotere appartementen krijgen een vaste parkeerplek, anderen parkeren waar plek is. Vanuit de garage zijn via een centraal trappenhuis de woningen te bereiken. De centrale ingang van het complex is ook bereikbaar via de openbaar toegankelijke tuin. Na realisatie gaat het eigendom van de tuin over naar de gemeente, die dan verantwoordelijk is voor beheer en onderhoud.De architect van het complex is Arcom Architecten uit Veenendaal, Bouwbedrijf Noordersluis uit Lelystad bouwde de appartementen.

Inschrijven
Belangstellenden voor deze appartementen kunnen zich vanaf volgende week inschrijven via Woonmatch Waterland (http://www.woonmatchwaterland.nl).

November 2017. Wethouder Hans Krieger slaat de eerste (feest)paal.

3 comments

 1. F.J.v.d.Schaaf schreef:

  En hoe hoog gaan de huren worden ?

 2. H N van Niekerk schreef:

  lekker om naast problemen jongeren te gaan wonen . zie het voorbeeld in de rotterdamhaven NU ,tegen over de aan geboden huur huizen. In de Purmerendse termen het vieze randje van Purmerend genoemd . Dit kan toch ook wel anders ingedeeld worden de probleem gevallen in deze prachtige flat die zo mooie zijn geworden. INTRAMARIS selecteer super goed.

 3. Karin Elzinga schreef:

  Pardon mevrouw/heer van Niekerk,

  Ook mijn zoon woont daar nu en is zeker geen probleem jongen en werkt gewoon keurig in de oudere zorg, dus ik weet niet zo goed wat u bedoelt..Ikzelf woon ook in een dure wijk maar heb daar ook probleem gezinnen dus wat u suggereert klopt van geen kant.
  Je hebt altijd rotte plekken onder hele mooie appels..

  fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *