Balkons appartementen Kop West niet veilig

17/07/2020

balkons saint michel onveiligBewoners van appartementencomplex Le Chateau Mont Saint Michel van Intermaris op Kop West mogen geen gebruik meer maken van de balkons. Op basis van het grote aantal klachten heeft Intermaris een adviesbureau opdracht gegeven om het wooncomplex bouwkundig en constructief te onderzoeken en daaruit blijkt dat de ondersteuning van de balkons niet voldoende is om een veilige situatie te garanderen. In een brief worden bewoners geïnformeerd over de stand van zaken. De balkondeuren worden met spoed dichtgezet door een bouwbedrijf.

Vanaf vandaag, vrijdag 17 juli, wordt met het dichtzetten begonnen en mocht het niet lukken om alles af te sluiten gaan de werkzaamheden maandag verder. Vanaf volgende week gaat een bouwbedrijf de balkons onderstempelen met stevige metalen stutten, maar ook dan mogen bewoners nog geen gebruik maken van de balkons.

Sauna
De bewoners zijn er na een jaar met verschillende problemen redelijk klaar mee. “Bij klachten is vaak geroepen ‘op korte termijn’, maar sommige dingen duren dan blijkbaar alsnog een jaar. Nu de balkondeuren worden dichtgemaakt worden de woningen een sauna.”

kop west, saint michel, balkons onveilig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner