Beleef het Lentegevoel met een Tulpenwandeling

27/03/2021

Door de lockdown is er behoefte om veel te wandelen in de buitenlucht. Hoe mooi kan de combinatie zijn om op deze wijze de cultuur van Purmerend en de Beemster beter te leren kennen. Gilde Purmerend nodigt iedereen uit voor een bijzondere Tulpenwandeling in Purmerend en Middenbeemster. De wandelingen worden gemarkeerd met in totaal 150 fleurige Tulpenbakken. Er kan op ieder moment op eigen gelegenheid gelopen worden met het hele gezin.

Gilde Purmerend biedt samen met VISIT Beemster vanaf vrijdag 2 april het boekje met de twee Tulpenwandelingen aan voor € 5.00. Het boekje  bevat twee vouchers voor een kopje koffie of thee bij ’t Hoedje van de Koningin in Purmerend of Bij Moeders in Middenbeemster. 

Het boekje is verkrijgbaar bij:

  • VVV Purmerend/Museumwinkel. Aanmelden per mail aan winkel@purmerendsmuseum.nl waarna het boekje op een afgesproken tijd kan worden opgehaald. De winkel is open op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur. Ook open op zaterdag 3 april.
  • Bezoekerscentrum Beemster. Geopend op 2 t/m 5 april van 10.30 tot 12.30 uur. Of te bestellen via de webshop van visitbeemster.nl/webshop.

Ook leuk om te doen, een digitale Fietstocht langs de Beemster bollenvelden en veel extra’s. Te  bestellen als Fiets & Geniet pakket – Tulpenroute pakket via  www.vistitbeemster.nl/webshop.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *