Bent u tegen de kap van het Beusebos? Laat het de gemeente weten!

01/03/2016

10Maart-7AprilOp donderdag 7 april aanstaande vergadert de gemeenteraad over de toekomst van het Beusebos. De resultaten van het haalbaarheidsonderzoek naar mogelijke andere bestemmingen voor het Beusebos, zoals een hotel of een autoboulevard, wordt dan besproken. Het onderwerp zou eerst besproken worden op 10 maart, maar de gemeente heeft meer tijd nodig voor de bestudering van het dossier

Formulier invullen tegen kap

Stichting Vrienden van het Beusebos is tegen de kap van het Beusebos en heeft een formulier gemaakt waarmee mensen die het Beusebos willen behouden, kunnen aangeven dat zij ook tegen de kap van het bos zijn.

 

De reacties worden verzameld en een week voor de vergadering aangeboden aan wethouder Voorbij en de griffie van de gemeente Purmerend. Verder roept de stichting op aanwezig te zijn bij de raadsvergadering op 7 april, eventueel als inspreker.

Gemeente Wormerland: Beusebos moet blijven

De gemeente Wormerland heeft zich al uitgesproken over de toekomst van het Beusebos. De gemeenteraad van Wormerland heeft op 16 februari unaniem de motie ‘Beusebos moet blijven’ aangenomen. De motie was ingediend door GroenLinks.

1 comments

  1. Ronald schreef:

    Laat het kleine beetje natuur blijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner