Bewoners tevreden over de wijk

05/10/2018

Woensdag 3 oktober hield wijkmanager Michael Lanting weer een live chat met bewoners. In het Grand Café van Heel Europa stonden de laptops opgesteld zodat bewoners via www.weidevenner met hem konden praten over alles wat de wijk betreft. Het was een rustige middag, misschien door het lekkere weer, maar de redactie vermoedt dat het actieve beleid dat de wijkmanager voert hier aan ten grondslag ligt. Zaken worden adequaat opgepakt en binnen een redelijk tijd opgelost of als dit niet kan wordt het probleem in ieder geval teruggekoppeld naar de bewoners.Vol

Michael: “Niet alles kan altijd worden opgelost naar tevredenheid van bewoners, soms kan dat niet door de regels, of omdat dan een onveilige situatie ontstaat. Ook zijn er vaak verschillende meningen over één onderwerp, en dit houdt in dat je dan altijd wrevel houdt. Maar ik geloof dat we er samen zeker een betere wijk van maken, ik merk dat bewoners betrokken zijn en graag willen. Een goed voorbeeld daarvan is de adoptie van stukjes groen in de wijk. Daar wordt iedereen blij van.” Een miniview met Michael tijdens het chatten is hier te zien. Klik op de foto hieronder om de miniview te bekijken.

Volgende chat
Voor volgende maand staat weer een live chat gepland; op woensdagavond 7 november van 18.30 tot 19.00 uur. Wilt u ook een keer in gesprek gaan met de wijkmanager? Ga naar www.weidevenner.nl, vervolgens ziet u een oranje/blauw chaticoontje verschijnen. Door hier op te klikken opent zich het scherm om te chatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *