Bijeenkomst Stichting Luctus 

07/11/2022

Stichting Luctus organiseert elke tweede zondag van de maand een bijeenkomst in Purmerend om te praten over verlies en rouw. Zondag 13 november 2022 is er een bijeenkomst in Purmerend met het thema Licht. In gesprek met elkaar en werken met lichtpuntjes onder begeleiding van Ellen Brouwer. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. De locatie is: Clup Welzijn in Heel Europa, Genuahaven 48 in Weidevenne (ingang om de hoek aan waterkantzijde).

Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert Stichting Luctus bijeenkomsten, waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie of aanmelden kan via info@stichtingluctus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *