Bijeenkomst Stichting Luctus in Heel Europa

05/06/2023

Op zondag 11 juni 2023 organiseert Stichting Luctus een bijeenkomst in Purmerend. Thema is: Taal van troost . Spreker: Marja van Gaalen (voormalig pastoraal werker). Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimtevoor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding organiseert Stichting Luctus bijeenkomsten, waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

Neem een passage of dichtregel mee waar je troost uit put. We bespreken boeken met waardevolle informatie en inspiratie. ‘Troost is een geschenk door de liefde van vrienden ben ik niet alleen’. (Haiku – bron: Daan Bartels).

De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur De locatie is: Clup Welzijn in Heel Europa, Genuahaven 48 in Purmerend (ingang om de hoek aan waterkant zijde) Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie of aanmelden kan via info@stichtingluctus.nl of www.stichtingluctus.nl.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *