Brandweer in Weidevenne

08/10/2012

Op donderdag 11 oktober van 09.00 tot 15.00 uur staat de preventiekraam van de brandweer op het winkelcentrum Weidevenne. Dit in het kader van de Week van de Veiligheid. Medewerkers van de brandweer vertellen u alles over brandveiligheid en geven tips hoe u brand kunt voorkomen.

Kom ook langs en laat u informeren over wat u allemaal kunt doen om brand te voorkomen.

Week van de Veiligheid

MAAK UW LEVEN NÓG VEILIGER

Samen met een heleboel veiligheidspartners, organiseert de gemeente de Week van de Veiligheid. Van 8 tot en met 13 oktober worden allerlei leuke, interessante, gratis en vooral veilige activiteiten georganiseerd. Wat dacht u van: proeflessen Survivalzwemmen voor onze jongste kinderen, een ex-inbreker die u tips geeft om inbraak in uw huis te voorkomen, demonstratie strooien, informatieavond over buurtbemiddeling, een leerzame les over cyberpesten en loverboys en nog veel meer.

Bekijk hieronder het actuele programma en schrijf de activiteiten die u niet wil missen meteen in uw agenda! Houd ook de veiligheidskrant in de gaten die u in de eerste week van oktober in uw brievenbus vindt. De veiligheidskrant is ook digitaal te lezen.

Programma Week van de Veiligheid

Onderstaande activiteiten zijn GRATIS en bedoeld om – samen met u – ervoor te zorgen dat Purmerend nog veiliger wordt. Klik op de links voor meer informatie over een activiteit.

We zien u graag bij (een van) de activiteiten. Maar, vertel niet op Facebook of Twitter dat u hiernaartoe gaat: inbrekers lezen ook dat u niet thuis bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *