Bussluis doet Boem [update]

05/03/2013

De eerste mooie lente dag werd iets minder mooi voor een hard werkende ZZP’r die zeer regelmatig door Weidevenne reed. Reed want de motor van zijn auto (welke hij nodig heeft om te werken) is volledig vernield.

De man in kwestie keek tegen het zonlicht in en had pas te laat in de gaten dat de bussluis in werking is gesteld. Juist op het moment dat hij eroverheen reed ging de piramide weer omhoog. Een lang en breed oliespoor tot gevolg. Gelukkig zijn er  geen gewonden gevallen en was de politie snel ter plaatse om het alles te regelen.

Merkwaardig genoeg stonden de personen die achter hem aanreden, al weer te “trappelen” om over de bussluis te rijden maar bij het zien van de politie werd er direct gekeerd.

[update 6-3-2013]

Gisteren zijn schoonmakers nog tot 18:00 uur bezig geweest om alles weer schoon te krijgen.  De schoonmakers (van de gemeente) kregen ook even te maken met een opstandige automobilist. Deze automobilist is later door de politie afgevoerd. Het autowrak is afgevoerd op een transsporter. Vanochtend vroeg is de piramide  vervangen en is gecontroleerd of alles weer goed functioneert. Volgens onze lokale reporter is er gisteravond en vanochtend vroeg weer massaal door het gewone verkeer over de sluis gereden. Zien de automobilisten de borden niet of negeren ze deze gewoon?

Oliespoor bij de bussluis

 

 

 

De volgende slachtoffers staan al te trappelen.....

 

6 comments

 1. Truus vd Weide schreef:

  Aan de schaduw te zien had deze meneer de zon achter zich en dan moet je wel erg vreemd in de auto zitten als je in de zon kijkt. Als hij dagelijks door de buurt rijdt, moet hij hebben geweten dat het obstakel in werking was. Misschien gewoon een gok genomen en verkeerd uitgepakt?

 2. Karel schreef:

  Bussluis doet boem?? Kop kan beter zijn “Gelukkig hebben we het kenteken”.

  Mooi laten opdraaien voor de kosten. We zullen ze leren. Hoe dom kan je zijn.

 3. Dors schreef:

  Dit had al 50 keer kunnen gebeuren, zeker als je ziet hoeveel auto’s er voor en na de bussen door de sluis passeren.

 4. Dors schreef:

  Zojuist is er een nieuwe piramide geplaatst door de firma ERDI. Dus maar weer wachten op de volgende knal.

 5. The Vinc schreef:

  De volgende knal is zojuist geweest. 1 dag later op 7 maart 08:00

 6. René Panhuis schreef:

  Bussluis gewoon open. Ook die onder spoor gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner