Buurtswhatsapp zoekt nieuwe beheerders

23/01/2017

De Buurtwhatsapp Weidevenne is in het leven geroepen om actuele calamiteiten, die 112 waardig zijn, te melden via de Whatsappgroep op de telefoon. Vier vrijwilligers hebben deze buurtwhatspp opgericht en beheerd. Vandaag verscheen op facebook een bericht van de beheerders dat zij ermee willen gaan stoppen en nieuwe beheerders zoeken.

Oproep
“Een van onze beheerders heeft aangegeven dat hij vanwege drukte met andere werkzaamheden, geen tijd meer heeft om de buurwhatsapp te onderhouden. Na overleg met de andere drie beheerders, hebben we besloten om allemaal het stokje over te dragen aan andere, nieuwe beheerders. We hebben er enorm veel tijd in gestoken, maar merken dat het moment is gekomen om het nu over te dragen aan anderen. Nieuwe beheerders hebben misschien nieuwe ideeën waardoor de buurtwhatsapp actief blijft.

Wij zijn dan ook op zoek naar vier nieuwe beheerders, voor elk kwadrant (Amerika, Afrika, Europa, Azië). Lijkt het jou wat om beheerder van een kwadrant te zijn, neem dan contact op met de beheerder van jouw eigen kwadrant. Wij zullen als beheerders aanblijven zolang er nog geen nieuwe beheerders zijn, maar willen je graag uitnodigen om het stokje van ons over te nemen.”

Meer informatie vindt u op https://www.facebook.com/groups/830581180374103/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *