Columbuzz organiseert gratis Bootcamp Training

08/03/2013

Afgelopen najaar organiseerde Jongerencentrum Columbuzz (onderdeel van Clup Welzijn) voor de jeugd een Bootcamp-workshop. Deze training smaakte duidelijk naar meer. Een aantal jongeren besloot daarom het zogeheten jongerenfonds Pekoenja aan te schrijven. Met het geld dat ze van Pekoenja hebben gekregen konden ze de Bootcamp Trainer Mike Westrop voor zeven vrijdagen achter elkaar inhuren.

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger.  Deze full body workout is voor iedereen en alle sportniveaus toegankelijk. Tijdens de Bootcamp Training bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van verschillende attributen en van diverse vechtsport workouts. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met ieders eigen lichaam en gewicht. De training vindt in de buitenlucht plaats.

Bootcamp trainer Mike Westrop is een gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde  trainer. Mike vindt het belangrijk dat alle deelnemers worden uitgedaagd en gestimuleerd tijdens een training. Naast de fysieke zware trainingen is Mike van Westrop ook bezig met de mentale vooruitgang van de sporters.

Meedoen?

Kom dan vanaf nu iedere vrijdag in sportkleding naar jongerencentrum Columbuzz in Weidevenne. De training is van 16-17 uur, vindt plaats naast Columbuzz en is helemaal gratis.

De trainingen duren tot en met vrijdag 12 april!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *