Columbuzz uit z’n jasje gegroeid

31/03/2011

Tiener- en jongerencentrum Columbuzz van Clup Welzijn

Columbuzz uit z’n jas gegroeid

Tiener- en jongerencentrum Columbuzz bestaat bijna vier jaar. En het was duidelijk dat het gebouw aan vervanging toe was. Ten eerste omdat het aan alle kanten versleten was en ten tweede omdat het centrum te klein werd voor alle jongeren. En nu is het eindelijk zover: Columbuzz heeft een nieuw gebouw dat groter, mooier en luxer is dan de vorige. De tieners en jongeren van 11 t/m 18 jaar voornamelijk uit Weidevenne die het centrum bezoeken, zijn er zeer over te spreken.

Activiteiten

Je kunt er nog steeds van alles doen: tafeltennissen, poolbiljarten, voetbalbakken, op de playstation spelen, tv kijken, gratis internetten, of gewoon lekker aan de bar hangen. Daarnaast wordt er regelmatig aandacht besteed aan diverse thema`s. Naast het reguliere aanbod zijn de  ideeën  vanuit  de jeugd van harte welkom. Er is een speciale meidenmiddag om zo in alle rust, of juist niet, echte meidendingen te doen of te bespreken. Op zo`n vrijdagmiddag (een keer per vier weken) gebeurt er van alles zoals schilderen, het maken van sierraden, make-up-day of het pimpen van het toilet.

Scholen

Het is ook mogelijk om met je klas naar Columbuzz te komen. Zo kun je samen met je klasgenoten tijdens schooltijd kennis maken met alle ins en outs van het centrum. Columbuzz is geopend: dinsdag, donderdag en vrijdag van: 16.00 tot 21.00 uur, woensdag van 13.00 tot 18.00 uur. Adres: Australielaan 2, vlakbij het winkelcentrum en de jongerenwoningen. Voor meer informatie bel: 0299-450724, of mail met e.merks@clup.nl of  d.karsten@clup.nl

Het nieuwe centrum wordt geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner