Concert met een feestelijk tintje in de Nicolaaskerk

08/03/2024

Op zondagmiddag 24 maart 2024 geeft het orkest van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid een concert in de Nicolaaskerk aan de Kaasmarkt in Purmerend. Muziekvereniging Kunst na Arbeid bestaat al sinds 1927 en is een fanfare orkest met een bezetting van koperen blaasinstrumenten, saxofoons en slagwerk. Met deze orkestvorm is het mogelijk om diverse muziek te spelen van klassiek, filmmuziek, pop, maar ook originele muziek geschreven voor fanfare. Kunst Na Arbeid staat garant voor een heerlijke middag.

Op het programma staat een variatie van spetterende composities en arrangementen geschreven voor de fanfare orkestvorm, bijvoorbeeld Arsenal van Jan van de Roost, Music from The Incredibles maar ook Trombola, waarin de trombonegroep in de spotlights staan.

Gezamenlijk optreden
Kunst na Arbeid, het enige fanfareorkest van Purmerend, is een orkest dat regelmatig optreedt op diverse locaties en vaak in samenwerking met andere solisten, koren of orkesten. Het fanfare orkest speelt het concert onder leiding van dirigent Remko de Jager. Tijdens deze middag zal ook het gezamenlijk opleidingsorkest o.l.v. Wim Klaver van Crescendo optreden.

De zaal gaat om 14.30 uur open en het concert begint om 14.45 uur. De toegangskaarten zijn €12,50 en kunnen aan de deur gekocht worden. Voor meer informatie ga naar www.kna-purmerend.nl en volg het orkest op Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner