Concert Muziek in het Museum

15/12/2023

Op zondagmiddag 17 december organiseert het Purmerends Museum weer een bijzonder live optreden in het museum. Ruben Sloote, jazzliefhebber en organisator van muziekevenementen, nodigde voor deze maand Guido Scope uit. Na een succesvol jaar, waarin hij twee goedlopende singles uitbracht, is zanger-gitarist Guido Scope terug in het Purmerends Museum. Samen met zangeres Yolanda van Zoolingen en contrabassist Peter Tollenaar brengt hij zonnige muziek vol muzikale hoogstandjes. Guido Scope Jazz and Latin Beats speelt jazz met ritmes uit de hele wereld.

Guido is momenteel vooral actief als zanger-gitarist. Onder de naam Guido Scope Jazz and Latin beats treedt hij op als solo act, maar ook in allerlei grotere bezettingen. Het repertoire bestaat uit muziek met swingende ritmes van over de hele wereld: Braziliaanse bossa nova en samba, jazzy swing en bob, maar ook afro beats, reggae, blues, rock en pop. 17 december zullen onder andere Braziliaanse bossa nova’s te horen zijn, maar ook jazz grooves uit de Noord Amerikaanse jazz traditie.

Zondag 17 december 2023. Aanvang 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur Entree € 10,- per persoon, inclusief consumptie. Locatie Purmerends Museum, Kaasmarkt 20, Purmerend. Aanmelden verplicht via info@purmerendsmuseum.nl o.v.v. de datum van het concert. Het concert duurt ongeveer een uur.

Guide Scope

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *