Dansspektakel in Weidevenne

24/12/2011

Dansstudio Sendance bestaat sinds 2004 en is een leuke en gezellige dansschool speciaal opgericht voor kinderen in Weidevenne. De dansstudio wordt geleid door Sendy Wakidjan. Zij geeft danslessen zoals KidsSwing, Streetdance, StreetBreak. Sinds enige tijd heeft zij ook voor volwassenen Body Mix (conditie) en Body Dance (dans) op het programma staan. Afgelopen maand was er weer een dansspektakel in de dansstudio, dat gevestigd is aan de  Yellowstone 4. Elk seizoen zijn er voor de ouders kijklessen, zij kunnen dan zien wat er tijdens een dansles gedaan wordt en wat de kinderen allemaal leren. Ook deze keer lieten de kinderen met groot enthousiasme en trots zien wat zij allemaal van Sendy geleerd hadden.

Sportplezier voor jong en oud!

Sendy Wakidjan doet haar hele leven al aan sport. Ze heeft 15 jaar geturnd bij gymnastiekvereniging Nea-Volharding, werd bij de Turnjeugd Noord-Hollands kampioen en behoorde tot de top van de Nederlandse Turnwereld. Later heeft ze jazzballet en showdance lessen gevolgd en heeft tijdens grote dansvoorstellingen en dinershows gedanst. Sendy is meervoudig Nederlands Kampioen Streetdance en Sport Aerobics. Zij is 6 jaar lid geweest van een professioneel dansteam: het Adidas Demoteam. Dit team deed mee aan wedstrijden op wereldniveau in binnen- en buitenland. Ook wordt Sendy vaak gevraagd om demo’s te geven of om op het podium te dansen tijdens een popshow zoals bijvoorbeeld Jeans ‘Grown Up! 21 in de Purmaryn. Kortom; dansen en sporten zijn haar grootste passie!

Dansvoorstelling

Naast de reguliere lessen worden er ook dansvoorstellingen georganiseerd. De kinderen genieten volop en iedereen ziet er prachtig uit tijdens hun spetterende optredens met mooie decors en verlichting. Het doel van Sendy is om alle kinderen op recreatief niveau te leren dansen en bewegen op muziek. Tijdens de lessen is een ontspannen sfeer van groot belang zodat de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ze moeten in het dagelijks leven al zoveel. Dansen is leuk en doe je samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Kijk in het WEBALBUM voor meer foto´s. Voor meer informatie: www.sendance.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner