De Speelkraam gaat woensdag 10 juni weer open

08/06/2020

opening Speelkraam 2013

Sinds 2013 is speeltuin De Speelkraam zeven maanden per jaar geopend. Van maart tot medio oktober zijn kinderen van harte welkom om te komen spelen wanneer de scholen dicht zijn. Helaas is dit jaar alles anders. Op het moment dat de voorbereidingen om de hekken weer te openen in volle gang waren, kwam het coronavirus om de hoek kijken en kort daarop de lockdown. Dat betekende geen opening en geen spelende kinderen. Er zijn de afgelopen weken gelukkig positieve berichten, het aantal coronabesmettingen is drastisch lager, waardoor de maatregelen konden worden versoepeld.

Om de speeltuin weer te kunnen openen is een protocol gemaakt zodat kinderen er weer veilig kunnen spelen. De gemeente heeft inmiddels het protocol goedgekeurd. Het virus is echter (nog) niet verbannen en daarom zijn er een aantal maatregelen, waar alle bezoekers en medewerkers rekening mee moeten houden. Allereerst natuurlijk de hygiënische maatregelen die iedereen nu wel uit zijn hoofd kent. Handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en bij verkoudheid…. blijf thuis!

Reserveren
2013 OpeningOm het aantal bezoekers te kunnen reguleren is gekozen voor een online reserveringssysteem. Reserveren kan op de website www.speelkraam.nl en de Facebookpagina. Daar wordt ook aangegeven hoe het in z’n werk gaat. Anders dan vorige jaren wordt gewerkt met een tijdslot, waarbij u kunt reserveren van 11 uur tot 13 uur of van 15 tot 17 uur. De opening is op woensdag 10 juni.
De medewerkers wensen iedereen veel speelplezier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *