De Speelkraam start zaterdag 30 maart

25/03/2019

Nu de krokussen de grond uitschieten en het zonnetje weer meer aan kracht wint, ontwaakt ook de speeltuin in het Leeghwaterpark. De Speelkraam opent op zaterdag 30 maart vanaf 11:00 uur haar deuren, om alle kinderen weer hartelijk te kunnen ontvangen. Voor overige openingstijden zie: www.speelkraam.nl of de facebookpagina.  Zoals inmiddels bij de meeste bezoekers bekend, bieden zij de kinderen tijdens de eerste dag altijd wat extra’s. Dit jaar kunnen de kids voor een gering bedrag een lenteknutsel maken en heerlijke poffertjes eten. Ook is FaceColor deze dag weer aanwezig om de kinderen (tegen betaling) te voorzien van een prachtige tattoo.

Nieuw dit seizoen is dat de Speelkraam geheel rookvrij is geworden. Zij doen op deze wijze mee aan de actie ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’.  Dit wordt met borden aangegeven. De toegangsprijs is twee euro per kind en begeleiders zijn gratis. Een strippenkaart van vijftien strippen kost € 17,50. De exploitatie van de speeltuin wordt uit eigen financiële middelen bekostigd, sponsoren zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij het bestuur via info@speelkraam.nl.

De Speelkraam is volledig afhankelijk van vrijwilligers, en om te kunnen blijven draaien zijn zij daarom continue op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Opgave kan altijd via info@speelkraam.nl of aan de kassa.
Zij hopen iedereen gauw te zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *