Deen Weidevenne sponsor bloemenworkshop

12/01/2014

Jos met de 100-jarige Mevr. Van de Berg (foto Jurgen Hesselink)

Jos Kaijer, afdelingschef bloemen en planten van Deen in Weidevenne, heeft op 9 januari een gratis workshop bloemschikken gegeven bij het woonzorgcomplex De Viervorst (Bloemenbuurt,Centrum). De workshop én bloemen werden gesponsord door Deen. Deze supermarktketen werd in 2013 voor de vierde maal uitgeroepen tot beste bloemensupermarkt van het jaar.

Activiteitenbegeleidster Marianne Harmsen koopt al jaren bij Deen Weidevenne de bloemen voor het zorgcomplex. De bewoners maken, als onderdeel van een activiteitenpakket, de bloemstukken zelf en zetten die vervolgens op hun kamer. Tijdens een gesprek tussen Marianne en Jos, ontstond het idee om in het kader van de ouderenzorg -onder andere bekend van Geer en Goor- de ouderen in De Viervorst in het zonnetje te zetten.

Jos assisteerde bij het bloemschikken en gaf de dames tips zodat er mooie bloemstukken werden gecreëerd. Daarnaast maakte hij zelf een prachtig bloemstuk voor de receptie zodat de bewoners een herinnering hadden aan deze gezellige ochtend. De dames van De Viervorst, waaronder de 100-jarige mevrouw van der Berg, hebben, dankzij Jos en Deen, een gezellig en leerzame ochtend gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *