Definitieve keuze nieuwe speeltoestellen Weidevenne

24/10/2022

In april ontvingen bewoners in omgeving van de speelplek tussen Oslohaven, Antwerpenhaven en Marseillehaven een brief van de gemeente met de vraag hoe zij, en vooral de kinderen, de speelplek in de buurt opnieuw zouden inrichten. Via de website kon men de wensen aan de gemeente doorgeven en veel bewoners maakten daar gebruik van. Op basis van alle wensen en opmerkingen is een ontwerp gemaakt, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de verschillende wensen en opmerkingen.

Er worden op verschillende plekken in de wijken tegelijk speelplekken aangelegd. Hierdoor is niet precies aan te geven wanneer deze speelplek klaar is. Daarnaast is men afhankelijk van de levering van de materialen. Er wordt geprobeerd om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden.

Bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten. Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden misschien enige overlast ervaren, maar de uitvoerder probeert dat zoveel mogelijk te beperken.

Vragen

Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. U kunt ook mailen naar  speelplekjes@purmerend.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *