Definitieve versie speelplek Piramidepad Weidevenne

02/03/2021

In februari kregen bewoners van Piramidepad en omgeving een bewonersbrief, waarin het ontwerp werd gepresenteerd voor de nieuwe speelplek. Uit reacties van bewoners blijkt dat uitbreiding van de speeltoestellen niet gewenst is en dat de voorkeur uitgaat naar het één op één vervangen van de speeltoestellen. Volgens bewoners zijn in de nabije omgeving van het Piramidepad voldoende speelplekken te vinden, waar uitgebreider gespeeld kan worden. De gemeente heeft het ontwerp aangepast en laat in een nieuwe bewonersbrief weten dat dit ontwerp de laatste versie is en niet meer zal worden aangepast.

Er worden meerdere speelplekken in Purmerend tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer de speelplek bij bij Piramidepad klaar is. Het streven is om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten. Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken, maar er zal altijd enige overlast van geluid en machines zijn.

Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn via hetzelfde telefoonnummer of e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *