Diamanten jubileum

28/05/2018

Meneer en mevrouw Hessen-Muler zijn 60 jaar getrouwd en op maandag 28 mei kwam loco burgemeester Ronald Helm het paar met een mooi boeket feliciteren. De echtelieden zijn beiden 65 jaar en geboren in Suriname. Ze leerden elkaar kennen tijdens het werk in de kerk. Meneer Hessen ging naar Nederland om te studeren en na terugkomst stapten ze in het huwelijksbootje. De bruidegom werkte bij de evangelische broedergemeenschap en na zeven jaar verhuisden ze naar Curaçao

Daarna woonden ze een poosje op Aruba en zijn daar overgegaan naar de protestantse gemeente. Meneer Hessen ontving op Aruba de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Na de pensionering van de heer Hessen is het paar in 1992 verhuist naar Purmerend en heeft meneer nog tien jaar gewerkt als mentor voor Arubaanse studenten in Den Haag. Mevrouw deed veel vrijwilligerswerk voor onder andere het Rode Kruis. Ze kregen drie zoons en zijn grootouders van drie kleinkinderen. Hoe het diamanten jubileum gevierd gaat worden is nog een verrassing. Voor loco burgemeester Roald Helm was het zijn laatste felicitatiebezoek in deze functie. Hij vertrekt op 1 juni naar Curaçao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *