Donkere dagen offensief

29/11/2010

Donkere dagen in Weidevenne

De dagen zijn op z’n kortst en duisternis heeft ons in de greep. Helaas zijn de avond en nacht voor inbrekers, overvallers en autokrakers de momenten bij uitstek om hun slag te slaan. We zijn als politie daarom het Donkere Dagen Offensief gestart en ik als wijkagent in Weidevenne draag daar ook mijn steentje aan bij. En ik hoop, u ook.

In deze periode is de politie extra alert en zichtbaar aanwezig. Hiermee willen wij de ‘heterdaadkracht’ vergroten en het de criminelen zo moeilijk mogelijk maken. De komende maanden zijn we attent en alert op straatroven, overvallen, woning- en bedrijfsinbraken en autokraken. Agenten surveilleren opvallend én onopvallend op straat. Als wijkagent probeer ik zoveel mogelijk in de Weidevenne op de fiets aanwezig te zijn. Op deze manier zie je het snel als zich een incident voordoet. Tijdens deze maanden kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Bent u ook extra alert? Want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bent u getuige van een verdachte situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij een melding kunt u bellen naar 0900-8844. Ziet u een overval of autokraak daadwerkelijk gebeuren? Bel dan altijd 1-1-2. Op deze manier werken we samen aan een veilige leefomgeving. Want hoe intensief onze inzet ook is, we kunnen niet zonder uw hulp.

U kunt mij in de wijk altijd aanspreken als u een vraag heeft of een melding wilt doen. Als u een afspraak met mij wilt maken, dan kunt u mij bereiken via 0900-8844. Of langskomen tijdens het inloopspreekuur de op Gedempte Singelgracht 18-20 te Purmerend. Op woensdagavond(en) is dat alleen op afspraak en op de Waterlandlaan 252. U kunt ook een mail sturen via de website http://www.politie.nl/Zaanstreek-Waterland/UwWijk/Weidevenne. Ik spreek u graag!

Uw wijkagent,

Bob van den Bergh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *