Eerste paasdag eieren zoeken en paashazen bij De Speelkraam

15/04/2022

Traditiegetrouw wordt Pasen bij De Speelkraam gevierd met eieren zoeken door de kinderen en bezoek van de paashaas. Deze keer neemt paashaas Nikki collega hazen Shevan en Kelsey mee om er een echt feest van te maken. Op zondag 17 april 2022, eerste paasdag, komen de paashazen naar de speeltuin, waar vanaf 11.00 uur bezoekers welkom zijn en de kinderen op jacht kunnen gaan naar de verstopte eieren met hulp van begeleiders en de paashazen.

De eieren zijn genummerd, elk kind mag er één bij zich houden. De rest van de eieren blijven natuurlijk verstopt, zodat die gevonden kunnen worden door andere kinderen. De nummers op de eieren worden aan het eind van het zoekfestijn (om 12.30 uur) gebruikt bij het verloten van leuke prijzen. De hoofdprijs is een strippenkaart voor 15 keer gratis spelen in De Speelkraam en daarnaast zijn er nog diverse andere leuke prijsjes. Kinderen die geen prijs winnen gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, iedereen krijgt wat lekkers mee.

Open tijdens schoolvakanties
Na de verloting is het paasfeest afgelopen, maar blijft de speeltuin open tot 17.00 uur. Er kan dan de hele middag nog fijn gespeeld worden. Ook op tweede paasdag is de speeltuin open van 11.00 tot 17.00 uur. Na de paasdagen start de meivakantie alweer snel. De Speelkraam is tijdens de officiële schoolvakanties van de regio Noord elke dag geopend. Van 30 april tot en met zondag 8 mei kan er dagelijks gespeeld worden van 10.00 tot 17.00 uur. 

Social media
In de week daarvoor gelden in beginsel de standaard openingstijden: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Bij bijzonder mooi weer in die week zou het kunnen dat (als er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn) de speeltuin vaker open is. Houd hiervoor de social media kanalen van de speeltuin in de gaten.

Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is en ook dat wordt gecommuniceerd via de social media kanalen. Een eventueel tekort aan vrijwilligers kan ook roet in het eten gooien, nieuwe aanmeldingen zijn bijzonder welkom via info@speelkraam.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *