Eerste ster voor winkelcentrum Weidevenne

03/07/2013

v.l.n.r. achterste rij: Rob Visser (brandweer), Peter Bouwmeester (Stato), Rob Smeele (CCV), voorste rij Umit Aygun (Politie), Burgemeester Don Bijl en Jurgen Hesselink (Deen en voorzitter werkgroep KVO Weidevenne)

Winkelcentrum Weidevenne heeft de eerste ster Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald. Woensdag 3 juli om 15.00 uur ontvingen burgemeester Don Bijl en Jurgen Hesselink (voorzitter van de werkgroep KVO winkelcentrum Weidevenne) de tegel, met daarop het bewijs voor het behalen van de eerste ster. Rob Smeele van het Centrum Criminaliteit en Veiligheid (CCV) reikte de certificaten uit. Ondernemers, gemeente, politie, brandweer en het CCV hebben de afgelopen tijd intensief samengewerkt om deze eerste ster te behalen. Op een later moment dit jaar wordt de tegel geplaatst in het winkelcentrum bij de rolbaan.

Voor de nieuwe eigenaar van het winkelcentrum, VAS Real Estate BV, die per 1 juli het stokje heeft overgenomen van Corio, is dit een begin dat goed aansluit bij de ambitie van het bedrijf. Burgemeester Don Bijl zei in zijn toespraak dat het vooral de ondernemers zijn die deze ster verdiend hebben. Zij zijn tenslotte degenen die hard hebben gewerkt om dit Keurmerk te behalen.

De gemeente is in 2007 gestart met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het doel van het project is de veiligheid van winkels en het winkelgebied te verbeteren. Ondernemers worden vaak geconfronteerd met schade door criminaliteit en overlast. Ook het publiek ziet graag een schoon en veilig winkelgebied. Het keurmerk bestaat uit verschillende sterren, bijvoorbeeld voor een duurzame samenwerking en de uitvoering van afgesproken maatregelen.

Een aantal ondernemers van het winkelcentrum Weidevenne met de tegel met de 1e ster. V.l.n.r.: Ivon Takken (Pearl), Jurgen Hendriks (Deen), Mario Swartsenburg (Primera), Dennis Rensenbrink (Dierenspeciaalzaak), Abdel Habti (Etos), een medewerkster van bakkerij Harry de Groot

Peter Bouwmeester van Stato Vastgoedmanagement BV neemt, als beheerder van het complex, de certificaten in ontvangst.

 

3 comments

  1. Stato Vastgoedmanagement is niet de nieuwe eigenaresse van het complex. Stato neemt, als beheerder van het complex, namens eigenaresse het certificaat in ontvangst.

    1. Redactie schreef:

      Bedankt voor uw reactie. Het artikel is aangepast.

  2. Piet schreef:

    Mooi resultaat voor een tochthoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner