En de beer riep: “stop! stop!”

25/04/2012

Het koekemannetje

De meivakantie komt er aan. Tijd voor een tussenstop. Even pas op de plaats en extra tijd voor jou met je kind. Ouders en kinderen kunnen gezamenlijk knutselen en bakken tijdens de ouder en kind inloop die speciaal is ingelast voor de vakantie. Ook mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij deze activiteit aanschuiven.

Clup welzijn organiseert woensdag 2 mei bij de Rudolf Garrelgroep aan Rudolf Garrelstraat 2 een thema-ochtend van 10:00-12:00 uur voor ouders met kleine kinderen tot en met 7 jaar. Het thema is: “het koekemannetje”. Er wordt gelezen uit het welbekende boekje (waarin het koekemannetje wegrent voor een ouder stel, een koe en een beer), er worden koekjes gemaakt, een bakkersmuts geknutseld en een doosje versierd waar de koekjes in kunnen.  Ook kan het verhaaltje nagespeeld worden met poppetjes en diertjes. De cliënten van de Prinsenstichting schuiven aan bij deze activiteit in het activiteitencentrum, want ook zij zijn gek op koekjes en koekjes bakken!

Aanmelden voor deze activiteit is zeer gewenst, zodat hier rekening mee kan worden gehouden met de inkopen. Je kunt je aanmelden tot maandag 1 mei 10:00 uur.  Meedoen? Mail dan naar: E.Merks@clup.nl of bel naar Edith: 0628734911. Nog een laatste tip: “kom bij knutselactiviteiten nooit in je goeie pak!” En…de vos slokt uiteindelijk het koekemannetje naar binnen…en dat is precies wat er met alle koekemannetjes moet gebeuren.

 

Sanne en Robin bestrijken de koekjes

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *