FC Purmerend zoekt nieuw talent

14/02/2016

TalentendagOp woensdagmiddag 16 maart organiseert FC Purmerend een talentendag voor C junioren, D, E en F pupillen. Deze talentendag is alleen bestemd voor niet-leden, aangezien de eigen jeugd van de voetbalclub al regelmatig door interne scouts bekeken wordt.

Wil je op een hoog niveau trainen en voetballen, schrijf je dan voor 16 maart in. Als je opvalt en je jezelf weet te onderscheiden dan ontvang je van FC Purmerend een uitnodiging om een trainingsstage te volgen en wie weet speel je volgend seizoen dan in een selectie! Deze talentendag is voor spelers en keepers.

De E en F pupillen zijn geboren tussen 2006 en 2009 en starten om 16.00 uur. De D pupillen en C junioren zijn geboren tussen 2002 en 2005 en starten om 18.30 uur. De talentendag geldt niet voor de A en B junioren, maar zij kunnen zich wel aanmelden voor een trainingsstage die ongeveer een maand na de talentendag start.

Wil je je inschrijven? Ga dan naar snel naar de website van FC Purmerend en vul het formulier in. Er is ook een Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *