Feest in Heel Europa

16/11/2018

Burgemeester Don Bijl bracht donderdag 15 november een felicitatiebezoek aan het echtpaar Nico en Truus van Dijk. Zij waren die dag 60 jaar getrouwd. Nico (84) en Truus (83) zijn beiden geboren en getogen in Amsterdam. Ze kenden elkaar van school en kwamen elkaar tegen op de sintelbaan (atletiekbaan) in Amsterdam. Truus zat daar op atletiek bij ADA en Nico voetbalde bij Swift. Negen jaar later trouwde het stel en kochten ze een huis in Zuidoostbeemster. Ze kregen drie dochters en werden grootouders van drie kleinkinderen. Inmiddels wonen zij vier jaar in Purmerend en dat bevalt hen prima.

Nico werkte bij een verzekeringsmaatschappij in Amsterdam, waar hij verschillende functies heeft bekleed en is doorgegroeid tot hoofd Algemene Zaken. Truus werkte als secretaresse bij herenmode groothandel Sir Edwin de Vries, totdat de kinderen kwamen. Toen de kinderen groter waren heeft ze nog ruim 11 jaar bij de Miro gewerkt. Beiden zijn altijd erg actief bezig geweest binnen de sport. Truus bij de handbal- en atletiekvereniging en Nico bij de voetbalvereniging. Daarnaast hebben zij vijftien jaar lang reizen naar het buitenland georganiseerd met de caravanclub.

Het jubileum is gevierd met familie, vrienden en buren in Grand Café Heel Europa.

1 comments

  1. Tonny Jonkers ter Wengel schreef:

    Wat enig zijn benedenburen van mij … ga dus de foto op de site van Heel Europa zetten dank . En lieve buren Van Harte Gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *