Feestdagen; bijeenkomst Stichting Luctus

06/12/2022

Stichting Luctus organiseert op zondag 11 december een bijeenkomst in Purmerend om te praten over verlies en rouw. Thema is: Feestdagen. Het wordt een middag in huiskamer setting met muzikale begeleiding van Rudy Nobel. Rudy speelt liedjes uit eigen werk, waarna de tekst in kleine groepjes wordt besproken. Op deze speciale middag zal voor een hapje en drankje worden gezorgd. Begeleiding Rudy Nobel. De locatie is: Clup Welzijn in Heel Europa, Genuahaven 48 in Weidevenne (ingang om de hoek aan waterkantzijde).

De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ca.16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Stichting Luctus biedt professionele verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert Stichting Luctus bijeenkomsten, waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

Toegang is gratis, wel wordt een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie of aanmelden kan via info@stichtingluctus.nl.

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *