Feestelijke start voor bewoners Convento

04/03/2013

Wethouder Krieger, foto: Piet Jonker

Wethouder Krieger heeft op woensdag 27 februari 2013 een feestelijk paal geslagen voor de eerste fase van het woonplan Convento. De meeste palen zijn inmiddels al geslagen, maar deze feestelijke paal was voor de bewoners toch bijzonder.  Een bewoner: “Je weet niet wanneer de palen voor je eigen huis geslagen worden, daarom is deze paal symbolisch voor de start van de bouw van ons nieuwe huis.“

Het karakteristieke nieuwbouwplan aan de Algarve bij de aansluiting van de Donaulaan op de Laan der Continenten bestaat uit tweeënvijftig woningen. In de eerste fase worden het appartementengebouw met twintig woningen en de dertien eengezinswoningen met de bijbehorende parkeervoorziening gerealiseerd. Convento is een ontwikkeling van Baas & Groen Projecten bv. Na het slaan van de feestelijke paal schoten de toekomstige bewoners buizen af met daarin confettisnippers. Hierna ging iedereen naar Purmersteijn voor een hapje en een drankje.

Bijzonder complete woningen

Alle woningen van Convento voldoen aan de modernste eisen met betrekking tot materiaalgebruik, toegankelijkheid en veiligheid (conform Politiekeurmerk), duurzaamheid, energieprestatie en comfort. Alle woningen zijn voorzien van een complete hoekkeuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer.

Er wordt een hoge mate van keuzevrijheid geboden ten aanzien van individuele woonwensen zoals uitbreidbaarheid, indeling, afwerking, sanitair, enzovoort.

Verkoop

Er zijn nog enkele eengezinswoningen beschikbaar, vanaf € 256.700 vrij op naam inclusief de af te sluiten parkeerplaats en binnenhof! Alle appartementen en penthouses zijn verkocht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaars Sopar, 0299-420097 of Nemassdeboer, 0299-426225. Ook kan men kijken op de website  www.convento-purmerend.nl.

Voor meer foto´s kijk op het fotoalbum.

foto: Piet Jonker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *