Feestje op Kop West

21/05/2018

Wethouder Hans Krieger stort beton

Na een druk bezochte informatie- en koopmiddag in Grand Café Heel Europa in 2017 ging op 23 januari 2018 de eerste paal voor het project Carré de grond in. Het gebeurde zonder de gebruikelijke feestelijkheden, maar op donderdag 17 mei waren de werkzaamheden zover gevorderd dat de nieuwe bewoners een kijkje konden nemen bij hun toekomstige woning. De gemeente en Smit’s Bouwbedrijf ontvingen de bewoners en betrokkenen voor een feestelijk gebeuren op de bouwplaats. Na het officiële gedeelte met toespraken klom wethouder Hans Krieger op de steiger en stortte samen met de nieuwe bewoners een muur van de woning.

Officiële eerste paal

De wethouder is blij met het project Carré: “Onze stad mag trots zijn op dit mooie project. Ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf BV speelt hiermee in op de wens van de moderne woonconsument om invloed te hebben op de indeling en uitstraling van de woning. Daarmee sluit dit project naadloos aan op de succesvolle zelfbouwwoningen op Kop West”

Bewoners van Carré konden zelf de stijl, vorm en kleur van de gevel kiezen en daarnaast hebben de woningen een bijzondere indeling. De woonkamer bevind zich op de eerste etage en er zijn eigen overdekte parkeerplaatsen op het binnenterrein. Het worden 27 eengezinswoningen en drie appartementen.

Drukte bij verkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *