Festival2Fight Cancer zoekt projectmanager

13/01/2022

Festival2Fight Cancer 2020.

Voor een evenement in september is Fight Cancer Purmerend op zoek naar een projectleider. De vrijwilligers van Fight Cancer Purmerend zijn druk bezig met de voorbereidingen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Het Walk to Fight Cancer in 2020 was een groot succes, in 2021 is er vanwege het coronavirus geen evenement geweest. Het plan is om – afhankelijk van de situatie met het coronavirus – in Purmerend na de zomervakantie een groots eendaags Festival2Fight Cancer te houden.

Het bestuur van Fight Cancer Purmerend is met spoed op zoek naar een enthousiaste, ervaren projectleider of eventmanager om het evenement te helpen organiseren. Bestuurslid van het eerste uur Manja van der Weit: “Met best wat onzekerheden moeten we zo spoedig mogelijk aan de slag met het organiseren van het Festival2Fight Cancer 2022. We zijn daarom naarstig op zoek naar iemand die ons als ervaren projectleider wil helpen met het organiseren van dit een sportieve evenement. Een enthousiaste en doortastende persoon met sterke betrokkenheid bij ons goede doel. Het is een geweldig leuke en uitdagende klus om te helpen met een groep gemotiveerde vrijwilligers het evenement tot een  succes te maken. We willen als bestuur van dit Purmerendse goede doel zo min mogelijk organisatiekosten. Dus we hopen dat voldoening voor de projectleider de beste beloning is. Een bij dit doel passende onkostenvergoeding is overigens bespreekbaar.’ Een functieomschrijving staat op Facebook Fight Cancer Purmerend.”

Manja van der Weit 2020.

Energieke man of vrouw
Festival2Fight Cancer is een jaarlijks recreatief (zwem)evenement in Purmerend, waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer. Dat is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Voor 2022 is gekozen voor een Festival2Fight Cancer op diverse locaties in Purmerend met sportieve, recreatieve activiteiten. Als basis is het draaiboek van de editie 2021 beschikbaar. Bestuurslid Marika Pruis: “We zoeken een energieke man of vrouw die gedreven mensen wil helpen met het realiseren van een evenement en die iets wil neerzetten in Purmerend wat er écht toe doet! Er is snel iemand nodig, want als in coronatijd een evenement kan doorgaan dan moeten de vrijwilligers onder bezielende leiding van een ervaren eventmanager flink aan de slag.”

Aanmelden en informatie kan via een e-mail naar mhvanderweit@hotmail.com of bel  06 44898801.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *