Fotowandeling door Groengebied Purmerland

09/09/2019

De Fotomeute is een groep beginnende en iets meer gevorderde amateurfotografendie fotowandelingen in en rond Amsterdam organiseert. Dit kunnen stedelijke wandelingen zijn, met de nadruk op architectuur of routes in de natuur. De leden zijn actief betrokken door middel van het bedenken van de wandelingen en thema’s.

Er wordt niet gefotografeerd met mobiele telefoons maar met normale camera’s. Deze keer staat op zaterdag 14 september het Groengebied Purmerland op het programma. Amateurfotografen die meer willen fotograferen in een gezellige sfeer zijn van harte welkom.

De start is zaterdag 14 september om 13.00 uur bij voormalig restaurant de Boffert. De wandeling duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Bij slecht weer wordt een ander uitstapje bedacht. Op donderdag 17 oktober is er vervolgens een bijeenkomst, waarin elkaars foto’s worden bekeken via een beamer en besproken. Leden nemen maximaal vijf foto’s van de laatste wandeling en/of het laatste thema mee op een usb-stick. Deze bijeenkomst is in Heel Europa aan de Genuahaven 48 en begint om 19.30 uur.

Voor vragen en informatie: mailen naar defotomeute@gmail.com,Alle verdere informatie over de Fotomeute, wandelingen en foto’s zijn te vinden op de facebookpagina of www.defotomeute.wordpress.com.

4 comments

 1. Ben Been schreef:

  Goedemiddag,

  Zojuist lees ik op de website weidevenner.nl over de fotowandeling van komende zaterdag. Lees ik het goed dat ook deelname voor niet leden mogelijk is? En dat deelname gratis is?

  Ik ben zelf woonachtig in Purmerend Weidevenne, en fotograferen met een spiegelreflex is al een aantal naren een grote hobby. Het lijkt me danook erg leuk om aan de wandeling deel te nemen, dus ik hoor het graag.

  Mvg Ben

  1. Betty Kas schreef:

   De Fotomeute is op zoek naar enthousiaste amateurfotografen. En juist de wandeling in het Groengebied Purmerland is een goede gelegenheid om mee te doen en te kijken of het misschien leuk is om vaker mee te gaan. Je bent van harte welkom op de 14e. Lid zijn of worden van de Fotomeute is gratis. Ook de bijeenkomsten in Heel Europa zijn gratis.

 2. Betty Kas schreef:

  Deelname aan de wandeling is voor iedereen en gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *