Geen slagroomijs maar chocolade

31/03/2015

Gertjan kGertjan Marktrijgt nog steeds de vraag naar het alom bekende slagroomijs, maar helaas verkoopt hij dat niet meer. De gebruikelijke marktkraam is vervangen door een kleine aanhanger. Op 19 februari reed hij met zijn auto en kraam op de N247 bij Broek in Waterland. Door een harde rukwind belandde de kraam op z`n kant en de auto in de vaart. Gertjan was erg geschrokken maar hij kon gelukkig op eigen kracht uit het water komen. Zijn auto en de kraam zijn helaas total loss.

Gertjan: ”De bouw van een nieuwe wagen met nieuwe ijsmachine gaat me voorlopig niet lukken. Door onder eigen naam verder te gaan ontstaat de mogelijkheid om naast alleen slagroomtruffels ook diverse soorten chocolade te verkopen. Daarom de naam CHOCOLADE op de kraam.

Het is nu een chocoladekraam waar ook de beroemde truffels worden verkocht. Vanuit mijn eigen interesse voor chocolade heb ik gesproken met diverse mensen uit de cacao- en chocoladewereld en besloot ik om diverse bijzondere chocolades aan het assortiment toe te voegen.
Het zijn reepjes in verschillende formaten en uit diverse landen. Van bijzonder tot zeer exclusief, van melk tot de puurste vorm, dus voor ieder wat wils. Lekker om van te genieten bij een kopje koffie maar ook om te geven als origineel cadeau.”

Het was een flinke tegenslag voor deze ondernemer, maar hij laat gelukkig de moed niet zakken en uit de enthousiaste reacties te horen is deze chocola net zo lekker als een slagroomijsje van Van der Linde.

3 comments

  1. lia schreef:

    Wat ben je toch een kanjer om je niet bij deze tegenslag uit het veld te laten slaan,we zijn trots op je doorzettingsvermogen.

  2. Martin lobregt schreef:

    Hallo Gertjan, wij vinden het een compliment waart om na een toch wel een behoorlijke tegenslag voor een beginnend ondernemer op deze manier de schouders er weer onder te zetten supper . En ik denk dat het heel verstandig is om op eigen naam verder te gaan. Zakelijk gezien meer vrijheden in inkoop en verkoop . Wij wensen we je daarom ook veel succes met je onderneming .

  3. dennis schreef:

    Zet hem op!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *