Gemeente haalt kerstbomen op na de feestdagen

27/12/2021

Vanwege de geldende coronamaatregelen worden de kerstbomen na de feestdagen door medewerkers van de gemeente opgehaald. Het ophalen en inleveren door de jeugd kan ook dit jaar niet doorgaan. Helaas, wederom geen extra zakcentjes te verdienen. Inwoners wordt gevraagd de kerstboom neer te leggen op een plek die goed bereikbaar is voor de vrachtauto’s en waar de boom het verkeer (auto’s, fietsers, brommers en wandelaars) niet belemmert. Meestal zijn dit de aanbiedplekken voor afvalcontainers.

Ophalen in Weidevenne gebeurt op vrijdag 7 en 14 januari

Complete schema is:

  • maandag 3 en 10 januari in Purmer-Zuid, langs de Westerweg en (volgens afvalinzamelroute van dinsdag) in Middenbeemster.
  • dinsdag 4 en 11 januari in Overwhere en Wheermolen.
  • woensdag 5 en 12 januari in Gors, Centrum/Bloemenbuurt en (volgens afvalinzamelroute van donderdag) in Westbeemster en Noordbeemster.
  • donderdag 6 en 13 januari in Purmer-Noord.
  • vrijdag 7 en 14 januari in Weidevenne, Zuiderpolder en (volgens afvalinzamelroute van woensdag) in Middenbeemster en Zuidoostbeemster.

Door vuurwerkverbod geen inzameling
Vanwege het landelijke vuurwerkverbod, kan het nieuwe jaar alleen worden ingeluid met sterretjes, knalerwtjes en sierfonteintjes. Daarom is er dit jaar ook geen inzameling van vuurwerk.

1 comments

  1. Marieke schreef:

    Denken jullie nou echt dat er alleen legaal vuurwerk wordt afgestoken?? Gemeente Purmerend zet je oogkleppen af ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner