Gezellige Voorjaarsmarkt bij Clusius College Purmerend

29/04/2023

Zondag 30 april van 10:00 – 14:00 uur is er weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt op het schoolplein van het Clusius College aan de Aletta Jacobslaan 1 in Purmerend. Toegang is gratis en er zijn allerlei planten voor een redelijke prijs te koop. De verkopers kunnen u ook voorzien van deskundig advies. De school is zondag dé plek in Purmerend om leuke niet al te dure planten te kopen. Naast planten zijn er ook tuinbenodigdheden zoals bloempotten te koop. Het voorjaar in uw tuin kan beginnen.

Op de markt vindt u: kamer- en tuinplanten van particuliere kwekers, kwekerij de Tuinplant, Geraniumkwekerij Jan Neelen, eenjarige planten, zaden en stekken, bloempotten, tuinartikelen en nog veel meer. Het terrein is rolstoelvriendelijk en er is gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie/ thee en zelfgebakken taart.

Sinds 1 augustus 2022 heeft het Clusius College heeft een nieuwe naam Vonk. De naam Vonk staat symbool voor het doel van de school: studenten helpen om zich vanuit eigen motivatie te laten ontwikkelen. ‘De vonk laten overslaan, het vuurtje laten ontbranden. We willen goed onderwijs aanbieden dat past bij de persoon en de arbeidsmarkt.’ Vonk is ontstaan uit de fusie tussen Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner